a02 felfújható sátor

Érdekli a termékünk? itt is egyszerűen felveheti velünk a kapcsolatot!

kapcsolat
 • Leírás

  Felfújható sátor az egyik legérdekesebb rendszer a termékeink kínálatából.    Konstrukciójának köszönhetően számos felhasználási lehetőséget tesz lehetővé akár beltéren, akár kültéren. Az ilyen típusú rendszert gyakran vásárokon, koncerteken, fesztiválokon, sporteseményeken, családi piknikeken és kiállítási rendszerként is használják.

  A saját tervezésű  logóval ellátott, vízálló poliészter szövet , melyet a saját igényeihez szabva választhat ki. További előny a nyomtatás lehetősége, anélkül, hogy új rendszert vásárolna.

  Ritkasága abból fakad, hogy folyamatosan tartja a nyomást további készülékek nélkül, például levegő kompresszor nélkül, így áramot sem igényel.

  A sátor  felfújására szolgáló szelepeket a termék alsó részébe kell helyezni, melyet rendkívül könnyű beállítani, elhelyezni.

  Az ár tartalmazza a szállítás díját, a grafika díját, 4 db vízzel feltölthető súly díját, 4 oldali fal díját és az összes megnyomható elem egyedi megnyomtatását.

  A 4 db oldalfalat nem kötelező kérni, ha ez a megrendeléskor jelzi nekünk a megrendelő, úgy 1-2-3-4 oldalfal elhagyása esetében az eredeti árból levonjuk az oldalfalak nyomásának az árát.

  A termék nem tartalmazza a kézi vagy elektromos pumpa díját, ezt külön kell hozzá rendelni!

  Választható méretek:

              3x3 m

  Szélesség: 300 cm

  Mélység: 300 cm

  4x4 m

  Szélesség: 400 cm

  Mélység: 400 cm

  5x5 m

  Szélesség: 500 cm

  Mélység: 500 cm

  Alapanyagok: 

  Poliészter


 • Terítékrajz
 • Terítékrajz
 • Terítékrajz
Gyors összeállítás Könnyű súly Szerelés nélkül összeállítható Kiterjesztett garancia