v05 C-fal

Érdekli a termékünk? itt is egyszerűen felveheti velünk a kapcsolatot!

kapcsolat
 • Leírás

  A C-fal display rendszer tökéletes promóciós megjelenést nyújt a folyosókon, kissé elszigetelve a teret a formájából adódóan. Az egyedülálló formájú falkialakítás alumínium elemekből áll, amelyek intuitív módon és szerszám nélkül csatlakoznak speciális klippek használatával.

  Bár a szerkezet rendkívül könnyű, a speciális anyagok felhasználásának köszönhetően nagyon stabil és tartós a C-fal. A szerkezet nyitott félkörformájúra van alakítva, amellyel látványos megjelenést érhetünk el és további lehetőségeket teremt a használatához formájából adódóan, pl. mint egy kompakt tárgyalóterem.

  Grafika elhelyezhető a fal mindkét oldalán. A gyors, szerszám nélküli összeszerelés lehetővé teszi, hogy a rendszert a pop-up falak megfelelőjeként használják.Többszörösmosás és vasalás sem változtatja meg a szín telítettségét vagy az anyag minőségét.

  A modern formatervezés, a teljes méretére való nyomtatás, a gyors és egyszerű összeszerelés, és a keretnek a kiváló minősége a tökéletesen szabott szövettel a termék megkérdőjelezhetetlen előnyeit képzik. A C-fal több mindenre is felhasználható promóciós eszköz formájából adódóan. 

  Az egész display rendszerhez egy kicsi, esztétikus szállítótáskát adunk.


  Mérete:

  szélesség: 200 cm (legszélesebb pont) 

  magasság: 230 cm 

  mélység: 140 cm 

  Alapanyagok:

  alumínium 

  poliészter 

 • Terítékrajz
Gyors összeállítás Könnyű súly Szerelés nélkül összeállítható Kiterjesztett garancia