V33 kocka korona

Kategória:

Érdekli a termékünk, kérdése van?

Leírás

A Foto Vision belógó (korona) kiállítási rendszerek remek lehetőséget adnak arra, hogy kiemelkedjen cége a kiállításokon, egy látványos, szembetűnő, izgalmas koronával a cég logójával ellátva, melyet a látogatók már messziről meglátnak. Különleges formájuk és a kiváló minőségű textilszövetre való nyomtatás lehetőséget ad arra, hogy vonzza az ügyfelek/ jövendőbeli ügyfelek figyelmét. Ezek a termékek tökéletes megoldást jelentenek a kisebb volumenű események, valamint a nagy helyszínen megrendezett kiállítások számára.

Főbb jellemzői: gyors és könnyű összeszerelés / szétszerelés az alumínium váz, összecsukható és könnyű konstrukciójának köszönhetően, valamint ugyanazon a kerettel rendelkező számos különböző nyomat cserélhetőségének lehetősége. Az anyaga poliészter szövet, amelyre az Ön által elképzelt grafika fog kerülni.  Többszörös mosás és vasalás sem változtatja meg a színtelítettséget vagy a szövet minőségét.

Az alumíniumhuzalokat számokkal jelöltük, így könnyen és gyorsan összeszerelhetővé válik a korona. Az egész rendszer nem igényel semmilyen szerszámot az alkatrészek egymáshoz illesztéséhez. Az egész display rendszerhez egy kicsi, esztétikus szállítótáskát adunk.

Mindezek a funkciók tökéletes terméket hoznak létre, amellyel bármilyen rendezvényre elkészíti a saját standját.

Választható méretek:

szélesség: 370 cm

magasság: 120 cm

mélység: 370 cm

Alapanyagok:

alumínium

poliészter