V05 C-Fal

Kategória:

Érdekli a termékünk, kérdése van?

Leírás

A C-fal display rendszer tökéletes promóciós megjelenést nyújt a folyosókon, kissé elszigetelve a teret a formájából adódóan. Az egyedülálló formájú falkialakítás alumínium elemekből áll, amelyek intuitív módon és szerszám nélkül csatlakoznak speciális klippek használatával.

Bár a szerkezet rendkívül könnyű, a speciális anyagok felhasználásának köszönhetően nagyon stabil és tartós a C-fal. A szerkezet nyitott félkörformájúra van alakítva, amellyel látványos megjelenést érhetünk el és további lehetőségeket teremt a használatához formájából adódóan, pl. mint egy kompakt tárgyalóterem.

Grafika elhelyezhető a fal mindkét oldalán. A gyors, szerszám nélküli összeszerelés lehetővé teszi, hogy a rendszert a pop-up falak megfelelőjeként használják.Többszörösmosás és vasalás sem változtatja meg a szín telítettségét vagy az anyag minőségét.

A modern formatervezés, a teljes méretére való nyomtatás, a gyors és egyszerű összeszerelés, és a keretnek a kiváló minősége a tökéletesen rászabott szövettel a termék megkérdőjelezhetetlen előnyeit képzik. A C-fal több mindenre is felhasználható promóciós eszköz formájából adódóan.

Az egész display rendszerhez egy kicsi, esztétikus szállítótáskát adunk.

Mérete:

szélesség: 200 cm (legszélesebb pont)

magasság: 230 cm

mélység: 140 cm

Alapanyagok:

alumínium

poliészter