v34 gála korona

 • Árlista
  Szerkezet + egy oldalas nyomat 381 000 Ft
  Szerkezet + két oldalas nyomat 424 500 Ft
  Új egy oldalas nyomat 126 000 Ft
  Új két oldalas nyomat 145 500 Ft
  Új szerkezet 254 500 Ft

  A feltüntett árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!


  Érdekli a termékünk? itt is egyszerűen felveheti velünk a kapcsolatot!

  Kapcsolat
 • Leírás

  A Foto Vision belógó (korona) kiállítási rendszerek remek lehetőséget adnak arra, hogy kiemelkedjen cége a kiállításokon, egy látványos, szembetűnő, izgalmas koronával a cég logójával ellátva, melyet a látogatók már messziről meglátnak. Különleges formájuk és a kiváló minőségű textilszövetre való nyomtatás lehetőséget ad arra, hogy vonzza az ügyfelek/ jövendőbeli ügyfelek figyelmét. Ezek a termékek tökéletes megoldást jelentenek a kisebb volumenű események, valamint a nagy helyszínen megrendezett kiállítások számára.

  Főbb jellemzői: gyors és könnyű összeszerelés / szétszerelés az alumínium váz, összecsukható és könnyű konstrukciójának köszönhetően, valamint ugyanazon a kerettel rendelkező számos különböző nyomat cserélhetőségének lehetősége. Az anyaga poliészter szövet, amelyre az Ön által elképzelt grafika fog kerülni.  Többszörös mosás és vasalás sem változtatja meg a színtelítettséget vagy a szövet minőségét.

  Az alumíniumhuzalokat számokkal jelöltük, így könnyen és gyorsan összeszerelhetővé válik a korona. Az egész rendszer nem igényel semmilyen szerszámot az alkatrészek egymáshoz illesztéséhez. Az egész display rendszerhez egy kicsi, esztétikus szállítótáskát adunk.

  Mindezek a funkciók tökéletes terméket hoznak létre, amellyel bármilyen rendezvényre elkészíti a saját standját.

  Választható méretek: 

  szélesség: 300 cm

  magasság: 110 cm

  mélység: 300 cm

  Alapanyagok:

  alumínium

  poliészter


   

 • Terítékrajz
Gyors összeállítás Könnyű súly Szerelés nélkül összeállítható Kiterjesztett garancia