A02 felfújható sátor

Érdekli a termékünk, kérdése van?

Leírás

Felfújható sátor az egyik legérdekesebb rendszer a termékeink kínálatából.    Konstrukciójának köszönhetően számos felhasználási lehetőséget tesz lehetővé akár beltéren, akár kültéren. Az ilyen típusú rendszert gyakran vásárokon, koncerteken, fesztiválokon, sporteseményeken, családi piknikeken és kiállítási rendszerként is használják.

A saját tervezésű  logóval ellátott, vízálló poliészter szövet , melyet a saját igényeihez szabva választhat ki. További előny a nyomtatás lehetősége, anélkül, hogy új rendszert vásárolna.

Ritkasága abból fakad, hogy folyamatosan tartja a nyomást további készülékek nélkül, például levegő kompresszor nélkül, így áramot sem igényel.

A sátor  felfújására szolgáló szelepeket a termék alsó részébe kell helyezni, melyet rendkívül könnyű beállítani, elhelyezni.

Az ár tartalmazza a szállítás díját, a grafika díját, 4 db vízzel feltölthető súly díját, 4 oldali fal díját és az összes megnyomható elem egyedi megnyomtatását.

A 4 db oldalfalat nem kötelező kérni, ha ez a megrendeléskor jelzi nekünk a megrendelő, úgy 1-2-3-4 oldalfal elhagyása esetében az eredeti árból levonjuk az oldalfalak nyomásának az árát.

A termék nem tartalmazza a kézi vagy elektromos pumpa díját, ezt külön kell hozzá rendelni!

Választható méretek:

3×3 m

Szélesség: 300 cm

Mélység: 300 cm

4×4 m

Szélesség: 400 cm

Mélység: 400 cm

5×5 m

Szélesség: 500 cm

Mélység: 500 cm

Alapanyagok: 

Poliészter